NLP BASIC

 

NLP Edukacije

Želite li otkriti osnovna učenja, transformativne metode i konkretne alate koje stoje iza neuro-lingvističkog programiranja ?

Po svojoj metodologiji NLP je savremeni modalitet za podršku, koji koriste mnogi vrhunski rukovodeći timovi, upravljačke grupe, uspješni ljudi i veliki umovi.

Primjena NLP-a može vam promijeniti važne aspekte života, od učenja kako precizno analizirati situaciju, do efikasnije komunikacije i izgradnje zdravijih ličnih i profesionalnih odnosa.

NLP Basic prethodi obuci NLP Practitioner. Cilj je da vam pomogne da postanete vještiji komunikator i aktivniji slušalac. Posebno je pogodna za one koji su u potrazi za ličnim rastom i usavršavanjem.

Šta ćete naučiti na NLP Basicu ?

Zašto izabrati NLP Network ?

01

Ovo svakako nije jedna od onih edukacija gdje ćeš sjedjeti na jednu od unaprijed pripremljenih stolica i slušati super-pripremljenog trenera kako u dahu drži unaprijed pripremljen, već milion puta ispričan govor. I biti nijemi posmatrač.

NLP Basic jeste prvi u nizu naših edukacija. Mi smo ih održali jako puno. Ali ni jedan Basic nije bio isti. Zato što ni naši polaznici nisu isti, a samim tim ni iskustvo nije isto. Ovo je interaktivno predavanje prilagođeno svakom od vas.

Razgovaraćemo, crtaćemo, pričaćemo, izvućićemo iz svakog pojedinca ono najbolje i na tome se fokusirati. Vidjećeš, boljitak se osjeti odmah. To kažu i na stotine polaznika koji su prošli kroz naše edukacije poslednje 4 godine.

Garancija Satisfakcije

02

Ako 2 mjeseca primjenjujete sve što naučite na NLP Basicu i ne osjetite ama baš nikakav boljitak – javite nam i vratićemo vam novac bez pitanja.

Online edukacije nisu kratki flert sa ličnim razvojem, više su veze na duge staze.