NLP BASIC

 

Podgorica, subota i nedjelja (24 i 25.septembar)

  • 00Dana
  • 00Sati
  • 00Minuta

Šta ćete naučiti na NLP Basicu ?

Želite li otkriti osnovna učenja, transformativne metode i konkretne alate koje stoje iza neuro-lingvističkog programiranja ?

Po svojoj metodologiji NLP je savremeni modalitet za podršku, koji koriste mnogi vrhunski rukovodeći timovi, upravljačke grupe, uspješni ljudi i veliki umovi.

Primjena NLP-a može vam promijeniti važne aspekte života, od učenja kako precizno analizirati situaciju, do efikasnije komunikacije i izgradnje zdravijih ličnih i profesionalnih odnosa.

NLP Basic prethodi obuci NLP Practitioner. Cilj je da vam pomogne da postanete vještiji komunikator i aktivniji slušalac. Posebno je pogodna za one koji su u potrazi za ličnim rastom i usavršavanjem.

  Marija Vukčević Bogdanović
Marija Vukčević Bogdanović
Opširnije
NLP mi je pomogao da osvijestim svoje svakodnevnu komunikaciju sa ljudima, lična razmišljanja i da čvrsto slijedim svoje ciljeve. Takođe, omogućio mi je da vodim konverzaciju i da razumijem nekog ko nema mišljenja i stavove slične mojim. Kao i da u ostvarenju cijeva nema posustajanja i izgovora, već samo dosljedno i žustro naprijed.
Miloš Ivanović
Miloš Ivanović
Opširnije
NLP radionice su mi najviše pomogle da upoznam samog sebe i da uvidim da neke stvari koje sam smatrao nedostacima ili hendikepima, a koja su ustvari samo moja drugačija shvatanja i poimanja mog okruženja. Takođe su mi pomogle da proširim svoje vidike i tako bolje shvatim i ljude sa kojima komuniciram i razumijem njihovu poziciju.
Nemanja Bogdanović
Nemanja Bogdanović
Opširnije
Sjajan trening i edukacija, veoma koristan kako na poslovnom tako i na ličnom planu. NLP network toplo preporučujem svima koji žele da rade na sebi. Danka i Ana su sjajne, odlično poznaju ovu materiju i prenose svoje znanje.
Sandra Dragićević
Sandra Dragićević
Opširnije
Toplo preporučujem svima koji su spremni da čuju, vide i upoznaju novu stranu svoje ličnosti...koji su otvoreni za nova saznanja i spremni na promjene.
Branka Vukčević
Branka Vukčević
Opširnije
Hvala, hvala, hvala beskonačno hvala što ste tu negdje u blizini i što omogućavate da postanemo hrabriji, bolji i srećniji
Mirha Mandić
Mirha Mandić
Opširnije
Toliko pozitivno iskustvo da mi je obojilo dan, nedjelju, godinu. Hvala Ani Danki na otvaranju vidika i putovanju u "otvaranju duše"
Prethodna
Sledeći

Riječi naših polaznika:

Zašto izabrati NLP Network ?

01

Ovo svakako nije jedna od onih edukacija gdje ćeš sjedjeti na jednu od unaprijed pripremljenih stolica i slušati super-pripremljenog trenera kako u dahu drži unaprijed pripremljen, već milion puta ispričan govor. I biti nijemi posmatrač.

NLP Basic jeste prvi u nizu naših edukacija. Mi smo ih održali jako puno. Ali ni jedan Basic nije bio isti. Zato što ni naši polaznici nisu isti, a samim tim ni iskustvo nije isto. Ovo je interaktivno predavanje prilagođeno svakom od vas.

Razgovaraćemo, crtaćemo, pričaćemo, izvućićemo iz svakog pojedinca ono najbolje i na tome se fokusirati. Vidjećeš, boljitak se osjeti odmah. To kažu i na stotine polaznika koji su prošli kroz naše edukacije poslednje 4 godine.

Garancija Satisfakcije

02

Ako 2 mjeseca primjenjujete sve što naučite na NLP Basicu i ne osjetite ama baš nikakav boljitak – javite nam i vratićemo vam novac bez pitanja.

Prijavi se za NLP BASIC

Online edukacije nisu kratki flert sa ličnim razvojem, više su veze na duge staze.