Završene NLP radionice u KC Gavroš

[vc_row type=”in_container” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ width=”1/1″][vc_column_text]nlp-network-radionice
Za šest mjeseci sa NLP-om se upoznalo više od 200 zainteresovanih.

Zahvaljujući KC Gavroš i NLP Network-u, koji su predhodnih šest mjeseci (septembar-mart 2016.) zajednički organizovali dva besplatna informativna predavanja i tri jednomjesečna ciklusa od po četiri radionice, gdje je preko 200 zainteresovanih imalo priliku da čuje, vidi i i iskustveno osjeti zašto im NLP može biti koristan u svim životnim sferama. Na radionicama polaznici su imali priliku da se i sami uvjere zašto je NLP trenutno vodeća metoda za lični i profesionalni razvoj. Takođe, i da nauče kako uz pomoć NLP-a uspostavljamo kvalitetnije odnose, lakše postižemo ciljeve i donosimo odluke. Na radionicama su polaznici otkrivali kako pokrećemo promjenu i uspostavljamo životnu ravnotežu, kako možemo postići bolje rezultate u poslu i napredovati u karijeri, ukratko kako da postanemo bolja verzija sebe.

Na kraju su svi polaznici dobili i uvjerenja sa kraćim opisom sa kojim NLP temama su se upoznali tokom radionica, a koja im između ostalog, mogu koristiti i za nastavak NLP eudkacija.

nlp-network-radionice-in[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]