Profesionalna NLP edukacija u Podgorici

nlp-business-practitioner-pocetak1Nakon uspješno završenog NLP Basic treninga, 8/9. aprila na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, počinje NLP Business Practitioner i trajaće do 2/3. jula 2016.

NLP Business Practitioner je sertifikovani program, koji ispunjava najviše svjetske standarde, propisane od strane Internacionalne NLP asocijacije- IANLP. Traje 18 dana ili 130 časova rada, podijeljenih u 8 dvodnevnih modula.
Uslov za pohadjanje NLP Business Practitioner-a jeste završen NLP Basic trening, kao i to da ste dovoljno radoznali i da volite da ulažete u sebe i svoje obrazovanje.

NLP Business Practitioner razvija nove i unapređuje postojeće vještine neophodne u prodaji, u HR sektorima, marketingu, preduzetnicima, direktorima, menadžerima, predavačima…

Budući da je NLP Business Practitioner edukacija, namjenjena prvenstveno zaposlenima koji žele da unaprijede svoju karijeru, obezbjedili smo da dani treninga budu vikendom.

NLP Business Practitioner se održava u organizaciji NLP Network-a, prve specijalizovane organizacije u Crnoj Gori, koja se bavi promovisanjem NLP-a,organizovanjem i izvođenjem različitih NLP edukacija kako za pojedince, tako i za organizacije.

Osnivači NLP Network-a su NLP treneri: Danka Ćetković i Aleksandra Anđelić

Pored osnivača NLP Network-a, predavač na NLP Business Practitioner edukaciji, je Milica Nikolić, International NLP Master Trainer & Coach iz Beograda.