NLP prvi put u Bijelom Polju

001-19

Informativno predavanje ,,Zašto je dobro znati NLP” u organizaciji NLP Network-a održano je 13.11.2018. u Bijelom Polju održano prvi put, na ekonomskom fakultetu.

Neuro lingvistička metodologija punu primjenu ima u biznisu, poslovanju, prodaji, marketingu, sferi sporta i doprinosi ličnom i profesionalnom razvoju.

NLP metodologiju možemo koristiti i u zdravstvu, prosvjeti kao i u svim drugim oblastima gdje su vještine komunikacije jako važne za ostvarivanje dobrih rezultata. Ima puno ljudi koji su zainteresovani za lični i profesionalni razvoj i uz pomoć NLP metodologije, mogu kvalitetno raditi na unapređenju u svim segmentima života i poslovanja.

Više od 70 prisutnih Bjelopoljaca je prisustvovalo predavanju, aktivno učesvovalo ipokazalo veliko interesovanje za lični i profesionalni razvoj.

Učesnike su sa NLP metodologijom upoznale Danka Ćetković i Aleksandra Anđelić, osnivači NLP Networka, koje su takođe, predstavile NLP edukacije, kao i osoben način rada, koji karakteriše trenere NLP Network-a.

Više o događaju možete pogledati na LINKU.