NLP Business Practitioner četvrta generacija

Kako da unaprijedite karijeru sa NLP-om u pet koraka_ (5)21/22.oktobra na Ekonomskom fakultetu je počela četvrta generacija NLP Business Practitioner-a u organizaciji NLP Network-a.

NLP Business Practitioner je edukacija koja je polaznicima omogućava, da u narednih nešto više od tri mjeseca, nauče moćne NLP tehnike i kako da unaprijede svoju komunikaciju, prodaju, svoje pregovaračke vještine, vještine prezentovanja, kako da postignu zadivljujuće lične i poslovne ciljeve. Tokom treninga, polaznici će otkrili šta ih to motiviše i pokreće na akciju, kako da prepoznaju i otklone ograničavajuća uvjerenja, ukratko, kako da NLP alate primijene u najrazličitijim sferama poslovne prakse i privatnog života.

NLP Business Practitioner je veoma popularan program u svijetu, neophodan za podršku, rast i razvoj ličnosti u cjelini. Predstavlja bazu znanja i vještina, jednostavnih za učenje. Obzirom da je NLP iskustvena metoda, polaznici će tokom cijelog treninga pored predavanja i demonstracije date materije, najviše učiti kroz interaktivne vježbe i jedni od drugih, u opuštenoj atmosferi i sigurnom okruženju, što će svakako biti dodatni posticaj za razvoj i napredovanje.

NLP Business Practitioner je sertifikovani program, koji ispunjava najviše svjetske standarde, propisane od strane Internacionalne NLP asocijacije – IANLP.

Na kraju edukacije, polaznicima će biti svečano uručeni sertifikati o uspješno završenoj NLP Practitioner edukaciji, sa pečatom Internacionalne NLP asocijacije- IANLP.