Naučite osnovna načela, transformativne tehnike i glavne filozofije neuro-lingvističkog programiranja

NLP Basic Online

Naučite osnovna načela,
transformativne tehnike i glavne filozofije
neuro-lingvističkog programiranja

NLP Basic Online

šTA SVE DOBIJATE ?

Želite li otkriti osnovna učenja, transformativne metode i konkretne alate koje stoje iza neuro-lingvističkog programiranja?

Primjena NLP-a može vam promijeniti važne aspekte privatnog i poslovnog života. Od učenja kako precizno analizirati situaciju, do efikasnije komunikacije i izgradnje zdravijih ličnih i profesionalnih odnosa.

Ova edukacija prethodi obuci NLP Practitioner. Cilj je da vam pomogne da postanete vještiji komunikator i aktivniji slušalac. Ova edukacija je posebno pogodna za one koji su u potrazi za ličnim rastom i usavršavanjem.

Treneri:

Danka Ćetković

IANLP Trener & Kouč

Aleksandra Anđelić

IANLP Trener & Kouč

Treneri:

Danka Ćetković

IANLP Trener & Kouč

Aleksandra Anđelić

IANLP Trener & Kouč

NLP Basic Online

Previous
Next

Elon Musk, Tony Robbins, Warren Buffet, Oprah Winfrey…


Svi oni svakodnevno koriste NLP kako bi bolje komunicirali sa zaposlenima, klijentima, porodicom… Ali kako bi ostvarili velike ciljeve svakog-dana.

Verovatno mislite da oni sve to sami postižu, ali…

Oni iza sebe imaju čitav tim ljudi, među kojima su i NLP treneri.

Elon Musk, Tony Robbins, Warren Buffet, Oprah Winfrey…


Svi oni svakodnevno koriste NLP kako bi bolje komunicirali sa zaposlenima, klijentima, porodicom… Ali kako bi ostvarili velike ciljeve svakog-dana.

Verovatno mislite da oni sve to sami postižu, ali…

Oni iza sebe imaju čitav tim ljudi, među kojima su i NLP treneri.

Šta ću naučiti ?

Tokom ove edukacije naučićete da:

Koje konkretne koristi imam od edukacije ?

Online edukacije nisu kratki flert sa ličnim razvojem, više su veze na duge staze.

Online edukacije nisu kratki flert sa ličnim razvojem, više su veze na duge staze.

Za koga nije
NLP Basic Online ?

Da budemo iskreni, online edukacije nisu za svakoga. Kao ni ništa nije za sve, tako i ovaj vid učenja nekome donosi sjajne rezultate, a nekima je „bljak“. Prije nego što se odlučiš, pročitaj za koga nije.

Ako se ne pronalaziš u navedenom, PRIJAVI SE i ostvari sjajne benefite jer NLP BASIC traje 2 mjeseca, što je savim dovoljno da napraviš sjajne promjene u svom životu.

Malo bi da slušaju i gledaju, malo ne bi. Dođu do nekog uvida koji im nije prijatan, onda im se ne da, da se sad bave time. Kasnije će. Drugi put. Za njih nije online.

Online je sjajan jer daje slobodu, da gledaš i slušaš kad tebi odgovara, ali ako nisi disciplinovan/a, da ne preskačeš lekcije, da redovno radiš zadatke, da imaš kontinuitet – nije za tebe.

Imaš slobodu, niko te provjerava dokle si stigao, koliko si oslušao, kao na edukacijama u učionici. Ali ako sam nisi dovoljno odgovoran i posvećen svom razvoju, lako će te ponijeti ono: sjutra ću, imam vremena, sad sam neraspoložen/a… I tako izgubiš kontinuitet. Onda online nije za tebe.

Ko će čekati svaki dan lekciju po lekciju, pa onda čitati u međuvremenu, raditi neke domaće, a nemam ja kad za to. Ako može nešto kraće. 

Mnogi bi kraće i odmah promjene, a oni da ne urade ništa po mogućnosti, e toga nema, kad je lični razvoj u pitanju. Nema „šverca“.

Ili možda ?

Svi smo ljudi i imamo jake i one ne baš jake strane. Ako ste se i pronašli u nečemu od pobrojanog, upravo to može biti odlična stvar.

Jer možda baš sada poželite da se pozabavite time.

Možda odlučite, baš hoću da korigujem neku od svojih navika koje mi nisu korisne.

Da, mogu ja to, a i Online NLP Basic će mi pomoći. Tako ću ostvariti višestruku dobit. Naučiću puno novih stvari, ali ću i korigovati nešto što me koči, što mi nije korisno.

Suština ličnog razvoja nije samo u tome da naučite neke nove stvari i razvijete nove vještine, već i da reprogramirate sve ono što vas koči i što vam nije korisno.

NLP Basic Online

Ovaj NLP Basic Online je vrlo poseban, sa lekcijama snimanim na ekskluzivim lokacijama iz srca prirode i planine Durmitor. 
Pripremite se za jedno divno putovanje iz nemogućeg u moguće.

Podstaći će vas da preispitate kako se obično ponašate u određenim situacijama i istražite kako možete razbiti štetne navike ili uvjerenja koja bi mogla potkopati vaš (profesionalni ili lični) rast ili razvoj.

Ne postoji krajnji rok za završetak edukacije i možete ga prilagoditi trenutnim obavezama ili željenim tempom.

Po uspješnom završetku razumjećete kako da uspostavite lične ciljeve i ishode, efikasno komunicirate sa drugim ljudima i da kroz ovaj proces bolje razumijete sebe.

Pogledajte isječke iz lekcija:

Registracija

Ako 2 mjeseca primjenjujete sve što naučite na NLP Online Basicu i ne osjetite ama baš nikakav boljitak – javite nam i vratićemo vam novac bez pitanja.

Cijena edukacije
uplata u cjelini
120 €
Cijena edukacije
uplata u 2 rate
140 €

Šta su oni rekli ?

Pusti video zapis
Pusti video zapis
Pusti video zapis

Najčešća pitanja

Prije svega NLP je edukacija na kojoj unapređujete svoje lične potencijale. Međutim, kada se posvetite razvoju svojih ličnih potencijala, pozitivni efekti se prenesu i na posao, i na privatni život. Na sve aspekte.

Ne, neophodno je prvo ili na NLP Basic ili na neku drugu osnovnu NLP edukaciju. Zato što je NLP metodologija koja se usvaja putem vlastitog iskustva na treninzima koje izvode licencirani NLP treneri. Dobro je, mada nije neophodno, imati teoretsko predznanje. 

Za usvajanje NLP tehnika je neophodno iskustveno učenje.

Da, ako je neko sklon manipulativnim ponašanjima, onda će sva znanja i sve svoje vještine koristiti u takve svrhe. Nezavisno da li ili ne proučava NLP. Kao i svaki alat u nečijim rukama stvara novu vrijednost, a drugim može nekog i da povrijedi. 

Tako da NLP nije sredstvo za manipulaciju, ali ako ga neko ko jeste sklon manipulaciji koristi u te svrhe, onda može biti, kao i sve ostalo.

Naravno, posle NLP Online Basica možete direktno nastaviti napredniji nivo edukacije, a to je NLP Business Practitioner. To je međunarodno priznata edukacija nakon koje se dobija certifikat podržan od strane IANLP.

Nakon Practitionera slijedi i NLP Master, takođe, certifikovana NLP edukacija. U slučaju, da vam se svidi NLP metodologija i naš način prenošenja znanja, nakon Mastera, ukoliko poželite profesionalno da se bavite NLP-om, bilo kao samostalnom profesijom ili uz već postojeći posao, da razvijete još jedan nivo profesionalne kompetentnosti, slijede edukacije za koučing i trenerski poziv.

I pored najboljih namjera da drugima pomognemo, to nije moguće u koliko oni to ne žele. Ukoliko nam je stalo da drugima budemo podrška, da ih razumjemo na pravi način, nije rješenje da se oni promjene i rade na sebi, već mi. Ako mi radimo na sebi, naša fleksibilnost će biti veća i bolje ćemo ih razumjeti. To često bude motivator i drugima da požele da se bave ličnim razvojem. Kada vide naše prospreitetne promjene.

Da bi ste lakše pratili i usvajali znanja, lekcije traju 15-20 minuta. Imate 30 lekcija, raspoređenih u 8 modula. Takođe, imaćemo zatvorenu FB grupu gdje ćemo svakodnevno komunicirati, razmjenjivati uvide, pokretati diskusije, odgovarati na pitanja i sl.

Na kraju svakog modula imamo FB live i zoom uključenja.

Ukoliko propustiš neku lekciju ne moraš da se brineš. Sav materijal koji budemo prelazili dobijaćeš, kao što smo već spomenuli, u formi video lekcija koje ćeš moći da pogledaš neograničen broj puta za vrijeme trajanja programa.
Naravno da možeš i sa telefona, međutim ipak preporučujemo laptop, posebno kad budu Zoom uključenja.