Poznajete li nekoga ko je srećan, ko je postigao uspjeh, dostigao velike ciljeve, a da je čekao pravo vrijeme, da sreća i uspjeh dođu kod njega kući? Ni mi.

Baš zato, kreirale smo kurs, koji nije utemeljen na trikovima i instant rješenjima. Ovo je sveobuhvatni program vaše lične transformacije, koja je put za vašu uspješniju karijeru, bolje međuljudske odnose, srećniji i ispunjeniji život.

Sada je više nego ikad potrebno da se bavimo sobom – transformiše se planeta, transformisaće se poslovanje, transformisaće se međuljudski odnosi, neophodno je i da se mi transformišemo.

Ako ste  odlučni da unaprijedite život i postignete svoje ciljeve. Hrabri da otkrijete svoje ograničavajuće programe i transformišete ih u podržavajuće. Što je najvažnije, istrajni da naučite kako upravljati vlastitim životom u željenom pravcu i nakon završetka ovog programa.

Našim programom dobijate brižljivo pripremljeni obimni video materijal visokog kvaliteta, česte live susrete, domaće zadatke, diskusije, stalnu podršku trenera, mindfulness praksu. Sve će vas to dovesti do sveobuhvatne lične transformacije.

Online obuka vam pruža 24/7 pristup edukativnim video materijalima i samim tim usklađena je i prilagođena svim ostalim životnim obavezama koje imate.

Program se zasniva na NLP metodologiji, ali ima i elemenata hipnoterapije i koučinga, kako bi se obezbjedile efektne, trajne i duboke promjene kod svakog od vas.

Ovo je baš za vas ukoliko ste:
A sigurno nije za vas ukoliko:
Šta ćete sve naučiti tokom ovog programa?

3 mjeseca programa podijeljeno je na 9 različitih tema vezanih za ličnu transformaciju. 
Ali ne brinite, video lekcije koje obrađuju jednu temu su visokog kvaliteta,  podijeljene u
20 -minutne segmente i objašnjenja propraćena realnim primjerima iz prakse. 

36+ VIDEO LEKCIJA

Lekcije su visokog kvaliteta lake za praćenje uz praktične primjere.

LIVE UKLJUČENJA

Q / A sesije za sve nedoumice.

MATERIJALI

Mnoštvo materijala i radnih listova u elektronskoj formi.

ZATVORENA FACEBOOK GRUPA

Vidjećete zašto je poseban benefit biti dio ove zajednice.

ZOOM UKLJUČENJA

Vježbe i diskusija.

Šta dobijate učešćem u ovom programu ?

Učešćem u cjelokupnom programu, dobićete brojne benefite transformacije za lično i profesionalno područje života. Na kraju programa stećićete veće samopouzdanje i vještine koje su vam potrebne za kvalitetniji svakodnevni život.

Šta dobijate učešćem u ovom programu ?

Učešćem u cjelokupnom programu, dobićete brojne benefite transformacije za lično i profesionalno područje života. Na kraju programa stećićete veće samopouzdanje i vještine koje su vam potrebne za kvalitetniji svakodnevni život.

Naučićete:

Program traje 3 mjeseca i komunikacija između polaznika i trenera se odvija kroz zatvorenu Facebook grupu.


4-5 puta sedmično dobijaćete edukativni materijal koji će se sastojati od video lekcija i korisnih tekstova. Video lekcije visokog kvaliteta sadrže detaljna objašnjenja o temi koju obrađujemo i propraćena su realnim primjerima iz prakse.


Nakon što pogledate video lekcije i pročitate dodatnu literaturu dobijaćete praktične zadatke.

Poslije svake lekcije organizujemo live video na kojem ćemo zajedno diskutovati o gradivu i praktičnim zadacima koje smo prešli. Na live uključenju imaćete priliku da postavite bilo kakva pitanja u vezi kursa i uživo riješite sve izazove i neduomice sa kojima se budete susretali.

Osim toga, unutar Facebook grupe uvijek ćete moći da postavite pitanja u vezi kursa i vaši treneri će vam sa zadovoljstvom odgovoriti. A tu su i ostali polaznici.


Za vrijeme trajanja kursa uvijek ćemo biti dostupni za dodatne konsultacije. U slučaju da propustite neki čas, video lekcije vas čekaju na online platformi i moći ćete da ih pogledate neograničen broj puta.

KADA ?
KOLIKO ?

Rezervišite svoje mjesto

Ako primjenjujete sve što naučite na Mastermind programu i ne osjetite ama baš nikakav boljitak – javite nam i vratićemo vam novac bez pitanja.

Pitali ste nas:
Online program će odvijati na način da četiri ili puta sedmično svim polaznicima šaljemo video lekcije koje pokrivaju oblast koju trenutno prelazimo, dodatnu literaturu u formi linkova i zadatke koje je potrebno da se završe. Poslije svake lekcije imamo FB live, a nakon svake druge zoom vježbe od dva sata, namijenjena za sva vaša pitanja i nedoumice koje budete imali. Takođe, imaćemo zatvorenu FB grupu gdje ćemo svakodnevno komunicirati, razmjenjivati uvide, pokretati diskusije, odgovarati na pitanja i sl.
Jedna lekcija traje od 60 do 90 minuta, ali ćemo ih raspoređivati i slati vam po 15-20 minuta video materijala, kako bi lakše pratili i savladavali gradivo. Imamo ukupno 9 lekcija.
Ukoliko propustiš nekoliko časova ne moraš da se brineš. Sav materijal koji budemo prelazili dobijaćeš, kao što smo već spomenuli, u formi video lekcija koje ćeš moći da pogledaš neograničen broj puta za vrijeme trajanja programa.
Naravno da možeš i sa telefona, međutim, ipak preporučujemo lap top, posebno kad budu zoom uključenja i mindfulness prakasa.
Ko smo mi ?

Mi smo dva potpuno različita trenera, sa jednom zajedničkom crtom – obožavamo svoj posao.
Imamo firmu za edukacije i podršku u razvoju pojedinaca, ali i kompanija u Crnoj Gori, NLP Network. Završile smo fakultete, NLP smo treneri, koučevi i živimo priču o ličnom razvoju. Sve ono što smo naučili naše polaznike, smo prvo same prošle, isprobale i primjenile.

Imamo bogato radno iskustvo iz biznisa, prodaje, marketinga, HR-a, u privatnom i javnom sektoru. Kroz naše edukacije je prošlo više stotina predivnih polaznika. Uspješnih, kvalitetnih, prije svega dobrih ljudi, koji su znali da mogu više, koji su željeli više, ali na jedan lijepi i danas, pomalo zaboravljeni, ekološki način. To su jedino i mogli da dobiju na našim treninzima ili na koučingu.

Mnogi od njih su promjenili poslove, dali otkaze, počeli svoj biznis, preselili se u druge gradove ili države, zaljubili se, ostvarili kao roditelji, postigli mnoge ciljeve, čak i one koje se nisu usuđivali da izgovore. Međutim, najvažnije i zajedničko za sve je da su bolje sebe upoznali, postali sigurniji i samopouzdaniji, ostvarili bolji odnos sa sobom i sa drugima. Zavoljeli sebe, postali srećniji i zadovoljniji. A za ostalo se Univerzum pobrinuo…..:-)

Više o Aleksandri Anđelić >>
Više o Danki Ćetković >>