Već se pročulo koliko je ova edukacija sveobuhvatna i korisna zato nam pred svaki NLP Practirioner stiže puno pitanja o edukaciji. Koliko košta? Da li je edukacija međunarodno priznata? Da li se može platiti na rate? I kako konkretno svaki pojedinac može da je primijeni u svojoj praksi.

1. Zašto je NLP Practitioner edukacija baš za tebe?

Po završetku NLP Practitioner programa, mnogi polaznici kažu: „dijelim moj/u …. ( i svako za sebe, ono što je njemu najvažnije u tom trenutku) npr. moju komunikaciju, odnos sa drugima, prema sebi, prema poslu, prema ciljevima, prema vremenu, prema uspjehu, prema životu…na „prije i poslije“ Practitionera.
Neki od ishoda koji se nauče tokom Practitionera jeste da:

• Komunicirate po receptu vrhunskih komunikatora
• Motivišete sebe i druge na akciju
• Koristite jezik kao sredstvo za uticaj i prosperitetne promjene
• Uspješno vodite pregovore, prodajne razgovore i sastanke
• Otklonite ograničavajuća uvjerenja
• Postavite i ostvarite ciljeve koji su vam važni
• Primjenjujete NLP tehnike za lični rast i razvoj
• Vladate svojim stanjem i budete fleksibilni u različitim situacijama
• Upravljate stresom i konfliktnim situacijama


2. Zašto toliko dugo traje?

NLP Practitioner je program koji je akreditovan od strane Internacionalne Asocijacije za NLP- IANLP. Sastoji se od 16 trening dana ili 130 časova rada, podijeljenih u 8 dvodnevnih modula i 6 popodnevnih termina za vježbe.

NLP Basic je uslov i ujedno je prvi modul Practitionera. Moduli su vikendom i praktikujemo da ih rasporedimo da budu na 3-4 nedelje. Tako da cijeli Practitioner traje nekih 4-5 mjeseci.
Mnogi polaznici kažu da im je upravo, to što Practitioner toliko traje, što pored trening modula imamo i vježbe, pomoglo da ostvare željenu promjenu.

Imali su vremena da nauče nove tehnike, da ih usvoje, praktično isprobaju, podijele svoja iskustva, promijene i unaprijede ono što žele, kao i sručnu podršku i usmjeravanje kako da istraju.
Vrijeme igra za nas kad znamo kako i u šta ga investiramo.


3. Dobijam li certifikat?

Svi polaznici koji ispune propisane uslove od strane Internacionalne asocijacije za NLP- IANLP dobijaju internacionalno važeći certifikat. Treneri NLP Network- a se nalaze na spisku licenciranih NLP trenera IANLP asocijacije.

4. Mogu li preskočiti neki modul ?

Preporučujemo da se ne preskaču moduli, međutim, ukoliko ipak niste u mogućnosti da ispratite neki modul, možete ga nadoknaditi sa narednom grupom.

5. Šta je uslov za dobijanje sertifikata?

Obavezno prisustvovanje na svim modulima (svih 18 dana), napisan rad primjene NLP-a, demonstracija tehnika, prezentacija primjene NLP-a, kao i poslati radovi.

6. Kako se radi na NLP Practitioneru?

NLP Practitioner nije edukacija gdje sjedite i slušate duga predavanja ili prezentacije. NLP Practioner je vrlo interaktivan, podržavajući, zabavan, obojen pozitivnom energijom, a sve u cilju vašeg najboljeg mogućeg razvoja. U svakom trenutku ste podržani od strane 2 certifikovana trenera. Kod nas možete biti ono što jeste u vašem najboljem mogućem izdanju.

7. Za koga je NLP Business Practitioner?

Ukoliko ste radoznali, volite da ulažete u sebe i svoje obrazovanje, sigurni smo da je NLP Business Practitioner, odličan izbor za Vas. NLP Practitioner razvija nove i unapređuje postojeće vještine neophodne u prodaji, u HR sektorima, marketingu, preduzetnicima, direktorima, menadžerima. Svima koji žele da grade kvalitetnije odnose u timu, sa kolegama, klijentima, kao i onima koji žele da kvalitet pružanja svojih usluga podignu na još veći nivo. Međutim, NLP Practitioner je i najsveobuhvatnija edukacija za lični razvoj. Upoznate i unaprijedite sebe. Otkrijete svoje želje, pretvorite ih u ciljeve, izgradite kvalitetnije odnose sa drugima, izbjegnete stres i konflikte, samo su neki od benefita na polju ličnog razvoja.

8. Koje su najčešće promjene kod polaznika nakon NLP Practitionera?

Analizirajući promjene koje su polaznici napravili tokom i nakon NLP Business Practitionera, najčešće promjene i zaokreti koje polaznici ostvare su:

1. Promjene posla – npr. daju otkaz i nađu posao koji im mnogo više odgovara, koji je mnogo bolji od predhodnog. Bolji uslovi, zarada, međuljudski odnosi, mogućnosti za učenjem i razvojem i sl.

2. Započinjanje vlastitog biznisa – bilo da od hobija kreiraju biznis, da realizuju svoju neku davnašnju želju ili jednostavno prepoznaju neku aktuelnu priliku na tržištu.

3. Poprave međuljudske odnose- u porodici, na poslu. Ne mali broj polaznika unaprijedi partnerske odnose ili pronađu divne partnere.

4. Zavole sebe – Ne, ne postaju egocentrični i narcisoidni, naprotiv. Prihvate sebe, prihvate druge, utišaju unutrašnjeg kritičara, počnu više da se cijene, da se ne vrednuju tuđim mjerilima. Prepoznaju svoje priorite, odvoje ono što im je stvarno važno i na to se fokusiraju. Smanje očekivanja od sebe, ali od drugih. Kao posljedica toga je manje stresa, manje griže savjesti, manje ogorčenosti prema drugima, jer nisu ispunili njihova očekivanja i što je najvažnije postaju bolji i sebi, ali i drugima.

Business
Practitioner

NLP Business Practitioner razvija nove i unapređuje postojeće vještine neophodne u prodaji, u HR sektorima, marketingu, preduzetnicima, direktorima, menadžerima, predavačima, terapeutima…ali vas i podržava u sveobuhvatnom ličnom razvoju.

NLP Business Practitioner je sertifikovan program, koji ispunjava najviše svjetske standarde, propisane od strane Internacionalne Asocijacije za NLP – IANLP.

Poseban benefit našeg Practitioner-a, je to što ste tokom cijele edukacije, podržani od dva predavača, koja su licencirana od strane IANLP, Aleksandra Anđelić i Danka Ćetković.

Nikad
Lakša
Promjena

Besplatna facebook grupa